Over ons

Salon Nice SpecialisteSchoonheidssalon Nice is een bijzondere schoonheidssalon in Helmond Brouwhuis, waar je helemaal kunt ontspannen en vrij bent van stress. Huidverzorging en een moment voor jezelf staan hier centraal. De schoonheidsbehandelingen zijn bij Salon Nice niet alleen op uiterlijk, maar ook op innerlijk gericht. De ervaren en gepassioneerde schoonheidsspecialiste Denice de Gilde neemt je mee naar een plek van totale ontspanning en rust. Naast alle ontspannende behandelingen kun je ook voor andere behandelingen bij mij terecht. Altijd al gedroomd van prachtige wenkbrauwen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een lekkere massage? Probeer onze ontspannende rugmassage of hotstone massage eens! Een avondje op stap of een bruiloft? Bij ons krijg je de perfecte look die geheel bij jou past! Kortom, voor alles op het gebied van beauty, bent u bij Salon Nice op het juiste adres!

 

Mijn naam is Denice de Gilde en ik ben uw schoonheidsspecialiste, kapster, visagiste en masseuse in Helmond.

Sinds 24 februari 2012 ben ik begonnen met Salon Nice. Samen met de hulp van mijn ouders ben ik met alle enthousiasme en passie  bezig in dit vak. Na het behalen van mijn studies aan de Nederlandse Beautyschool Rotterdam en het IMKO College Eindhoven heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Ik heb het merk Henriette Faroche en Courtin leren kennen tijdens mijn stage periode. Deze producten bevielen mijzelf en anderen zo goed dat de keuze makkelijk gemaakt was!

 

Mijn visie als schoonheidsspecialiste:

Iedereen is mooi, van zowel binnen als buiten. Soms zit er een stralende persoonlijkheid in iemand maar uit zich dit niet aan de buitenkant. Mijn doel is om geest en lichaam in balans te brengen waardoor iedereen kan stralen en zich mooi kan voelen. De ontspanning in het lichaam kan zich resulteren in ontspanning van de geest. Een uiterlijke metamorfose kan zich uiten in een gelukkiger mens.
Denice de Gilde, januari 2013

 

Henriette Faroche en Courtin 100% natuurlijke, dierproefvrije producten!

 • Wij nemen de tijd voor iedere klant
 • Behandelstoel & massage
 • Zichtbare huidverbetering en huidverjonging bij luxe behandelingen
 • Gediplomeerd schoonheidsspecialiste, kapster, visagiste en masseuse
 • Gespecialiseerd in huidverbetering, Bruidsmake-up en modelleren wenkbrauwen
 • Courtin Acné Specialist
 • Uitgebreide (onstpannings) massage & hoofdmassage
 • Professioneel gratis huidadvies bij iedere behandeling
 • Gratis proefjes zodat u weet wat u koopt
 • Kwalitatief uitstekende producten met hoge concentratie werkstoffen tegen ZEER lage prijzen (www.faroche.com)
 • Uitgebreide Acné lijn van Courtin en Courtin Acné behandelingen! (www.courtin.eu)

 

 

Voelt u zich ook wel eens onprettig in eigen lichaam, of bent u toe aan ontspanning of een totale nieuwe look? Kom dan eens langs bij onze schoonheidsspecialiste en zie wat de mogelijkheden voor u zijn!

Loading Quotes...

Speciaal voor de bruid

Salon Nice heeft voor de bruid speciale bruidsarrangementen en bruidsmake-up. Laat u ultiem verwennen en ga met een gerust gevoel trouwen!

Kijk hier!

Cadeaubon

Een leuk cadeau voor uw moeder of vriendin? Bij Salon Nice kunt u ook cadeaubonnen verkrijgen.

Vraag aan!