Lash to Impress

Vanaf 22 februari bij Salon Nice!
Geen kunstwimpers of lash by lash meer? Het kan met deze semi-permanente mascara, ook voor mensen met PPD allergie!

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten, hierna kunt u tot 3 á 4 weken (afhankelijk van hoe u uw wimpers thuis verzorgt) genieten van wimpers met mascara, zonder dat deze zal uitlopen of aan elkaar blijft plakken na het slapen!

Voor meer informatie verwijs ik u naar de website:
www.salonnice.nl

Ter introductie bied ik deze behandeling in de maand februari en maart aan voor slechts € 25,- !

 

Voor informatie over de behandeling zie hieronder.

 

F.A.Q.

V waar wordt LASH TO IMPRESS gemaakt?

A In de EU, conform de Europese cosmeticawet

V hoe lang duurt een LASH TO IMPRESS BEHANDELING?

A afhankelijk van het aantal laagjes zo’n 20 – 30 minuten

V Hoeveel kost het?

A De prijs varieert per salon maar het landelijk gemiddelde ligt op € 30,-

V Hoe lang blijft LASH TO IMPRESS bij mij zitten?

A Dat ligt aan 2 factoren: hoe ga je zelf met de coating om (geen olie, mild reinigen, buikslapen of niet etc) & de cyclus van jouw wimpers. De gemiddelde wimpercyclus duurt 3 maanden. Dat betekend dat jouw wimpers zich in ca. 3 maanden volledig hebben vernieuwd. Bij de ene persoon gaat die cyclus echter sneller als bij de andere. Heb je een snellere cyclus dan zal de coating ook sneller minder worden.

V hoe kan ik LASH TO IMPRESS verwijderen?

A op 2 manieren; je kunt LASH TO IMPRESS laten uitgroeien. Het effect wordt minder omdat je door je cyclus oude wimperhaartjes met coating verliest en nieuwe zonder coating terug krijgt. Je kunt dan evt. je eigen mascara er overheen zetten. De 2e optie is de coating bij de salon laten verwijderen. Dat duurt 5 minuutjes en zit vaak bij de prijs van het aanbrengen inbegrepen. Vraag bij de salon naar de mogelijkheden.

V ik heb een feestje en wil dan eigenlijk nog wat extra mascara

A dat kan. Zo lang je een niet waterproof mascara gebruikt zonder olie kun je deze gerust over de coating aanbrengen

V mag ik een wimperkrultang gebruiken als ik LASH TO IMPRESS draag?

A dat mag slechts als je je wimperkrultang met beleid gebruikt. Dat heet; niet vol dichtknijpen maar zachtjes een krul aanbrengen

V waarom mag ik geen oliehoudende producten gebruiken als ik LASH TO IMPRESS draag?

A olie wordt gebruikt in removers om waterproof mascara te verwijderen. Omdat je een coating draagt waarvan je wilt dat deze blijft zitten is een dergelijke remover niet nodig. Bovendien laat olie op je huid zich lastig verwijderen. Daarvoor is redelijk heet water nodig. Blijft de olie uit je remover toch achter op je huid dan zal deze overal kruipen waar ze niet gewenst is, ook onder je coating welke op een gegeven moment los zal laten.

V is LASH TO IMPRESS schadelijk voor mijn wimpers?

A nee, dat is het niet. Je wimpers kunnen er ook niet van afbreken, ze blijven ook nadat de coating is aangebracht even flexibel als bij her dragen van gewone mascara.

V krult LASH TO IMPRESS mijn wimpers ook?

A nee dat is niet mogelijk. Een krullende mascara bereikt dat effect namelijk door de vochtbalans van de wimper te verstoren. Omdat LASH TO IMPRESS 3 weken of langer blijft zitten zou een dergelijk effect niet goed zijn voor de kwaliteit van je wimpers. Wel kunnen je wimpers evt. van te voren worden gekruld.

V in welke kleuren kan de coating worden aangebracht?

A Alleen in zwart. Het is nog niet mogelijk gebleken om de basis vloeistof te combineren met een bruin of blauw pigment

V welke vrouwen dragen LASH TO IMPRESS?

A uit onderzoek is gebleken dat 78% van de klanten tussen de 16 en 46 is en 19% boven 50 jaar oud is. Vooral sporters en jonge moeders ervaren veel voordelen en vlak daarachter brildragende dames die moeite hebben mascara mooi aan te brengen zonder bril.

V ik ben allergisch voor mascara’s, hoe zit het dan met LASH TO IMPRESS?

A de vloeistof van LASH TO IMPRESS komt op geen enkele manier overeen met die van een traditionele mascara. Wil je echter zeker weten dat je tegen onze vloeistof kunt, vraag je specialiste om tijdens een 2 minuten behandeling een klein beetje vloeistof aan te brengen op je buitenooghoek. Je weet dan meteen of je relaxed een volle behandeling kunt boeken of niet.

V wat zijn de restricties bij het dragen van deze coating?

A allereerst heeft de coating na de behandeling 24 uur nodig om uit te harden. We vragen je daarom gedurende die tijd niet te gaan douchen of zwemmen. Zoals al eerder aangegeven vragen we je geen olie te gebruiken in de buurt van je wimpers.

V kan ik wel mijn eyeliner en oogschaduw verwijderen met remover?

A maar natuurlijk kan dat. LASH TO IMPRESS moet allereerst practisch zijn en niet iets waar je weken lang om heen moet bewegen met allerlei gecompliceerde instructies. Eyeliner en oogschaduw maak je simpelweg schoon met een olievrije remover waarbij je om de wimpers heen schoonmaakt.

Mail

 

 

Loading Quotes...

Speciaal voor de bruid

Salon Nice heeft voor de bruid speciale bruidsarrangementen en bruidsmake-up. Laat u ultiem verwennen en ga met een gerust gevoel trouwen!

Kijk hier!

Cadeaubon

Een leuk cadeau voor uw moeder of vriendin? Bij Salon Nice kunt u ook cadeaubonnen verkrijgen.

Vraag aan!