Contact

Naam

Email

Telefoon

Vraag of opmerking

Alle velden zijn verplicht

ContactContact

Openingstijden:

Maandag t/m Donderdag: 13.00u tot 17.30u / 19.30u tot 22.00u
Vrijdag: 13.00u tot 18.00u

Op zaterdag werken wij alleen in overleg.

Salon Nice
Demerstraat 36
5704 AE Helmond

06 – 242 07 456
info@salonnice.nl

U kunt bij ons pinnen!

 

U kunt tot 24u voor de afspraak kosteloos annuleren of wijzigen, binnen deze 24u zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Iban: NL40 RABO 0117277185
KVK: 67477003

Links: www.faroche.comwww.courtin.eu, www.kappers.eu

Medik8 Benelux: Home

 

Schoonheidssalon Nice is een bijzondere schoonheidssalon in Helmond Brouwhuis, waar je helemaal kunt ontspannen en vrij bent van stress. Huidverzorging en een moment voor jezelf staan hier centraal. De schoonheidsbehandelingen zijn bij Salon Nice niet alleen op uiterlijk, maar ook op innerlijk gericht. De ervaren en gepassioneerde schoonheidsspecialiste Denice de Gilde neemt je mee naar een plek van totale ontspanning en rust. Naast alle ontspannende behandelingen kun je ook voor andere behandelingen bij mij terecht. Altijd al gedroomd van prachtige wenkbrauwen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een lekkere massage? Probeer onze ontspannende rugmassage of hotstone massage eens! Een avondje op stap of een bruiloft? Bij ons krijg je de perfecte look die geheel bij jou past! Kortom, voor alles op het gebied van beauty, bent u bij Salon Nice op het juiste adres!

Loading Quotes...

Speciaal voor de bruid

Salon Nice heeft voor de bruid speciale bruidsarrangementen en bruidsmake-up. Laat u ultiem verwennen en ga met een gerust gevoel trouwen!

Kijk hier!

Cadeaubon

Een leuk cadeau voor uw moeder of vriendin? Bij Salon Nice kunt u ook cadeaubonnen verkrijgen.

Vraag aan!