Huidverzorging

Onze prijzen

BASISBEHANDELINGEN (tot 25 jaar oud)
Reiniging, scrub/lysing, stoombad, onzuiverheden verwijderen, harsen wenkbrauwen, masker, massage, 24u creme
90 minuten
HYDRASENCE
Deze behandeling voor de droge tot zeer droge huid hydrateert en verzorgt de huid. Waardoor celstofwisseling wordt bevorderd en hersteld. Door verbetering van de celstructuur wordt overmatig vochtverlies voorkomen. De verzachtende en beschermende producten waarmee in deze behandeling wordt gewerkt houdt de huid in optimale conditie.
€ 60,00
MATIFIANTE
De behandeling van de onzuivere/vette huid zorgt voor een dieptereiniging om de huid ontvankelijk te maken voor de verdere regenererende en verzachtende behandeling. Onreinheden en overtollige talgafscheiding worden verwijderd. Verzacht en hydrateert de huid.
€ 60,00
SENSILENCE
De behandeling voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Zorgt voor een beschermende werking tegen externe invloeden. Het bevordert het herstel van de huid en heeft een vochtregulerende werking. Bovendien wordt de huid verzacht waardoor rode vlekken wegtrekken en minder snel ontstaan.
€ 60,00
GEOPTIMALISEERDE BEHANDELINGEN
(vanaf 25 jaar oud)
Reiniging, scrub/peeling of lysing, stoombad, onzuiverheden verwijderen, harsen wenkbrauwen, anti age masker, uitgebreide massage, anti age creme, oogcreme.
100 minuten
COLLASTINE
Deze behandeling voor de rijpere huid heeft een opbouwende werking, waarbij gezorgd wordt dat het collageen de huid weer soepel en veerkrachtig maakt. Bij vroegtijdige behandeling kan het vormen van rimpels aanzienlijk vertraagd worden en bestaande rimpels worden verzacht. Het gelaat krijgt weer spanning en de teint wordt stralend.

Actieve ingrediënt: Solube collagen. Verstevigd en herstructureerd de elastine vezels.
€ 63,00
HYPOSENCE
De Hyposence behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Deze wordt door de Hyposence producten optimaal gehydrateerd. De huidstructuur wordt verbeterd en deze wordt zacht en soepel. De behandeling zorgt voor een helder en stralend effect.

De producten bevatten geen kleurstoffen of andere mogelijk irriterende ingrediënten. Ze bevatten een hypoallergeen parfum en een parabenenvrij conserveermiddel (phenoxyethanol).

Actieve ingrediënt: Betaine. Geeft een superieure hydratatie aan de huid en beschikt over anti-irriterende eigenschappen.
€ 63,00
BRILLIANT
Deze behandeling met de vitamine E producten is speciaal voor de huid die om een intensievere verzorging vraagt. Deze voedende en beschermende behandeling zorgt ervoor dat de huid weer soepel, stevig en elastisch wordt. De microcirculatie wordt verbeterd wat bijdraagt aan een stralende teint. Deze behandeling wordt vaak toegepast bij een huid met teleangiëctasieën.

Actieve ingrediënt: Tocopherol acetate (vitamine E): werkt vet- en vochtregulerend. Het bestrijdt de invloed van de schadelijke gevolgen van de vrije radicalen.
€ 63,00
FARORISAN
Fruitzuren stimuleren de celvernieuwing. Vertoont jouw huid hier en daar wat (onderhuidse) verstoppingen of heeft je huid een vale uitstraling, dan is een fruitzuren behandeling ideaal. Vooral na een winterperiode of wanneer je met hormoonproblemen te maken hebt is dit een doeltreffende behandeling. Zeker wanneer je de behandeling thuis ondersteunt met de Farorisan 24-uurs crème.
€ 63,00
FARORISAN VLIESMASKER
De huid heeft (tijdelijk) een slechte doorbloeding, gebrek aan vitamines en mist de energie om de huidfuncties goed uit te voeren. Het Farorisan Diamant vliesmasker zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd wordt en beter in staat is om vocht vast te houden. De behandeling zorgt voor een gezonde, frisse en vitale uitstraling.

Actieve ingrediënt: mix van fruitzuren; Citrus limonum (citroenzuur), Ananas sativus (ananaszuur), Passiflora quadrangularis (passiebloemextract), Vitis Vinefera (druivenextract).

Fruitzuren bevorderen het afstoten van dode huidcellen en laten daardoor jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Poriën worden intensief gereinigd en tevens wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd.
€ 69,00
GESPECIALISEERDE BEHANDELINGEN
Bij deze behandelingen wordt er gebruik gemaakt van producten met een zeer hoge concentratie werkstoffen voor huidverbetering en huidveroudering. Reiniging, peeling/lysing of scrub, stoombad, onzuiverheden verwijderen, harsen wenkbrauwen, ultra anti age masker, uitgebreide massage, serum, anti age creme en oogcreme.
115 min
ACTIVE AGE ANTI VEROUDERING
Huideigen stoffen kunnen dieper in de verschillende huidlagen doordringen. In deze anti-verouderings behandeling wordt gewerkt met producten die ceramides bevatten. Deze ceramides zijn huideigen stoffen, welke van binnenuit de collageenvorming in de huid stimuleren. Collageen zorgt voor de versteviging van de huid. De behandeling is uitermate geschikt voor een rijpere, verslapte huid.
€ 65,00
ACTIVE AGE CAVIAR VLIESMASKER
Een behandeling specifiek voor de vochtarme huid. In deze behandeling wordt gewerkt met een vliesmasker. Dit vliesmasker heeft sterk hydraterende eigenschappen en bestaat uit pure werkstoffen, namelijk collageen en kaviaar extract. De collageen en kaviaar in dit masker zorgen tevens voor een intensieve huidversteviging. Deze behandeling is ook ideaal toe te passen bij een vette/onzuivere huid.

Actieve ingrediënt: ceramides.

Dit zorgt ervoor dat de huideigen draagstof de ruimten tussen de cellen in de hoornlaag opvult. Ze houden het vochtgehalte op peil en zorgen voor een egaal huidreliëf. Ceramides dringen door tot in de lederhuid waar de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. Hierdoor worden rimpels verminderd en wordt verslapping tegengegaan.
€ 70,00
FAROTHERM GIPS MASKER
Het FaroTherm Modellage masker is een heel bijzonder masker dat uitermate geschikt is om de vochtbalans van de huid weer te herstellen. Door de warmte die ontstaat worden de actieve ingrediënten uit de producten die onder het masker werden aangebracht, optimaal door de huid opgenomen. Voor alle huidtypen, uitgezonderd hele dunne huiden en huiden met teleangiëctasieën, actieve acne en rosacea. Stimuleert de doorbloeding.

In deze behandeling wordt gewerkt met het FaroTherm modellerend gipsmasker. Door de afsluitende en verwarmende eigenschappen (maximaal 45˚C) zorgt dit gipsmasker voor een diepere opname van de werkstoffen die eronder worden aangebracht. Door de juiste opbrengmethode werkt dit masker tevens modellerend voor de huid.
€ 70,00
VITAMINE C
Vitamine C gelaatsbehandeling
De Vitamine C behandeling heeft een intensief verzorgende en hydraterende werking op de huid. Vitamine C stimuleert de cel vernieuwing in de huid. Verder werkt vitamine C nog meer dan vitamine E als beschermer tegen vrije radicalen.
€ 65,00
VITAMINE C LIFT-OFF
Dermatologen zijn het er al jaren over eens dat water het meest belangrijke component van de huid is. Water zorgt ervoor dat de huid haar jeugdige uitstraling behoudt. In de Spa Vitamine C lift-off behandeling wordt gewerkt met een masker dat de huid compleet hydrateert. Het masker wordt binnen een paar minuten een fijn rubber laagje welke de huid op gaat spannen. Hierdoor werkt deze behandeling zeer liftend en verzachtend.

Actieve ingrediënt: Sodium ascorbyl phospohate (vitamine C).

Meest stabiele vorm van vitamine C die pas zijn werking zal doen op het moment dat het wordt opgenomen door de huid. Vitamine C helpt collageenvorming te stimuleren en zorgt verder voor een vitaliserende werking.
€ 75,00
CAVIAAR DERMA CONCEPT
Deze energierijke kaviaarbehandeling zorgt ervoor dat er intensieve huidverjonging optreedt. De hoogwaardige werkstoffen zorgen ervoor dat de cellen intensief verzorgd worden. Tevens zorgen ze voor een intensieve versterking van de huidbarrière. Het geeft een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend.

Actieve ingrediënt: Caviar extract.

Door de kaviaarextracten verandert de huid zienderogen. De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling. De kaviaar en bio-peptiden werken sterk liftend waardoor rimpels vervagen. Ze geven de huid een aanzienlijk hoog vochtgehalte.
€ 85,00
HYALURON SHAKE
Deze behandeling geeft direct resultaat! Er wordt gewerkt met een rubber hyaluron masker, deze geeft de huid een intense hydratatie en geeft een liftend effect. Hyaluron is een huideigen stof. Onder het masker word er een liftende ampul aangebracht die huid nog meer spanning geeft.
€ 75,00

Meer informatie

Bij Schoonheidssalon Nice bieden wij u een zeer ruime keuze uit schoonheidsbehandelingen en huidverzorging. Zowel huidverbeterende-, acné-, huidverjongende- en huidverzorgende behandelingen. Hierbij maken we gebruik van het merk Henriëtte Faroche en Courtin. Hieronder vind u de prijslijst van alle behandelingen. Weet u niet welke behandeling het meest geschikt is voor u? Onze specialist geeft u graag een gratis huidadvies.

Wij willen u er op attenderen dat u de beste resultaten behaald als u ook de thuisverzorging gebruikt. Deze kunt u terugvinden in onze webshop, of in de salon zelf.

 

Schoonheidssalon Nice is een bijzondere schoonheidssalon in Helmond Brouwhuis, waar je helemaal kunt ontspannen en vrij bent van stress. Huidverzorging en een moment voor jezelf staan hier centraal. De schoonheidsbehandelingen zijn bij Salon Nice niet alleen op uiterlijk, maar ook op innerlijk gericht. De ervaren en gepassioneerde schoonheidsspecialiste Denice de Gilde neemt je mee naar een plek van totale ontspanning en rust. Naast alle ontspannende behandelingen kun je ook voor andere behandelingen bij mij terecht. Altijd al gedroomd van prachtige wenkbrauwen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een lekkere massage? Probeer onze ontspannende rugmassage of hotstone massage eens! Een avondje op stap of een bruiloft? Bij ons krijg je de perfecte look die geheel bij jou past! Kortom, voor alles op het gebied van beauty, bent u bij Salon Nice op het juiste adres!

Loading Quotes...

Speciaal voor de bruid

Salon Nice heeft voor de bruid speciale bruidsarrangementen en bruidsmake-up. Laat u ultiem verwennen en ga met een gerust gevoel trouwen!

Kijk hier!

Cadeaubon

Een leuk cadeau voor uw moeder of vriendin? Bij Salon Nice kunt u ook cadeaubonnen verkrijgen.

Vraag aan!