Huidverzorging

Onze prijzen

Henriëtte Faroche gelaatsbehandelingen
Worden eens in de 4 tot 8 weken gegeven.
Huidanalyse, oppervlakte reiniging, peeling/lysing, stoombad, onzuiverheden verwijderen, epileren/harsen wenkbrauwen, verzorgend masker, gelaatsmassage, 24h creme.
Basisbehandelingen
Bij de basisbehandelingen wordt er een behandeling gekozen, afgestemd op uw huid. De basisbehandelingen laten uw huid wennen aan de producten en verbeteren de huidconditie.
Bij de basisbehandelingen wordt er een behandeling gekozen, afgestemd op uw huid. De basisbehandelingen laten uw huid wennen aan de producten en verbeteren de huidconditie.
Duur 100 minuten
Hydrasense gelaatsbehandeling
Deze behandeling voor de droge tot zeer droge huid hydrateert en verzorgt de huid, waardoor de celstofwisseling word bevorderd en hersteld. Door verbetering van de celstructuur wordt overmatig vochtverlies voorkomen. De verzachtende en beschermende producten waarmee in deze behandeling wordt gewerkt houdt de huid in optimale conditie.

€ 57,50
Regufin gelaatsbehandeling
Deze behandeling voor de gemengde huid herstelt en bevordert de ontwikkeling van nieuwe, gezonde huidcellen. Maakt de huid soepel en glad, werkt verder vet- en vochtregulerend. De huid wordt weer in balans gebracht, vetten worden gereduceerd en vochtverlies wordt voorkomen.

Matifiante gelaatsbehandeling
Deze behandeling van de onzuivere / vette huid zorgt voor een dieptereiniging om de huid ontvankelijk te maken voor de verdere regenererende en verzachtende behandeling. De talgreducerende componenten zorgen ervoor dat de talgklieren rustiger worden. De huid wordt gekalmeerd en beschermd tegen milieuverontreiniging en weersinvloeden.
€ 57,50
Sensilence gelaatsbehandeling
Deze behandeling van de gevoelige tot zeer gevoelige huid zorgt voor een beschermende werking tegen externe invloeden. Het bevordert het herstel van de huid en heeft een vochtregulerende werking. Bovendien wordt de huid gekalmeerd waardoor rode plekken wegtrekken en minder snel ontstaan.
€ 57,50
Collastine gelaatsbehandeling
Deze behandeling voor de rijpere huid heeft een opbouwende werking, waarbij gezorgd wordt dat het collageen de huid weer soepel een veerkrachtig maakt. Bij vroegtijdige behandeling kan het vormen van rimpels aanzienlijk vertraagd worden en bestaande rimpels worden verzacht. Het gelaat krijgt weer spanning en de teint wordt stralend.
€ 57,50
Intensieve gelaatsbehandelingen
Intensieve behandelingen worden gegeven zodra uw huid gewend is aan onze producten en een grotere hoeveelheid werkstoffen verdraagt. Ze kunnen problemen van uw huid oplossen en zorgen voor een resultaat naar tevredenheid!
Duur 115 minuten
Brilliant Vitamine E behandeling
Deze behandeling met de vitamine E producten is speciaal voor de huid die om een intensieve verzorging vraagt. Deze voedende en beschermende behandeling zorgt ervoor dat de huid weer soepel, stevig en elastisch wordt. De vitamine E zorgt ervoor dat stuwingen in de huid worden opgeheven. Vandaar dat deze behandeling vaak wordt toegepast bij een huid met teleangiëctasieën.
€ 60,-
Farorisan Fruitzuren behandeling
Fruitzuren stimuleren de celvernieuwing. Vertoont uw huid hier en daar wat (onderhuidse) verstoppingen of heeft uw huid een vale uitstraling, dan is een fruitzuren behandeling ideaal. Vooral na een winterperiode of wanneer u met hormoonproblemen te maken heeft is dit een doeltreffende behandeling. Rookt u? Dan is deze behandeling zeer effectief. Zeker wanneer u de behandeling thuis ondersteunt met de Farorisan 24-uurs crème.
€ 59,50
Active Age actieve hydraterende behandeling met het Caviar vliesmasker
Een behandeling specifiek voor de vochtarme huid. In deze behandeling wordt gewerkt met een vliesmasker. Dit vliesmasker heeft sterk hydraterende eigenschappen en bestaat uit pure werkstoffen, namelijk collageen en caviaar extract. De collageen en caviaar in dit masker zorgen tevens voor een intensieve huidversteviging. Deze behandeling is ook ideaal toe te passen bij een vette/ onzuivere huid.
€ 66,-
Active Age anti-rides actieve anti-verouderings behandeling
Huideigen stoffen kunnen dieper in de verschillende huidlagen doordringen. In deze anti-veroudersbehandeling wordt gewerkt met producten die ceramides bevatten. Deze ceramides zijn huideigenstoffen, welke van binnenuit de collageenvorming in de huid stimuleren. Collageen zorgt voor de versteviging van de huid. Een behandeling uitermate geschikt voor een rijpere verslapte huid.
€ 62,-
Active Age anti-rides actieve cel herstellende behandeling
Een overgevoelige, reactieve huid heeft een speciale verzachtende behandeling nodig. Voelt uw huid trekkerig, branderig aan of vertoont uw huid een vlekkerig uiterlijk dan is deze behandeling geschikt voor u. In deze behandeling wordt gewerkt met een melkproteïne welke huidbeschadigingen herstelt en de natuurlijke afweer van de huid versterkt.
€ 65,-
Farotherm modellage behandeling (120min)
In deze behandeling wordt gewerkt met het Farotherm modellerend gipsmasker. Door de afsluitende en verwarmende eigenschappen van dit gipsmasker zorg dit masker voor diepere opname van de werkstoffen die eronder worden aangebracht. Het masker werkt tevens verstevigend voor het bindweefsel doordat het masker modellerende eigenschappen bezit. Het verouderingsproces wordt vertraagd en weefsels krijgen nieuwe veerkracht.
€ 66,-
Vitamine C Anti-fatigue behandeling
Een behandeling welke een intensief verzorgende en vitaliserende werking heeft op de huid. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid meer flexibiliteit en kracht krijgt. Vitamine C is een anti-oxidant, het beschermt de huidcellen tegen vrije radicalen die door zonlicht en roken gegenereerd worden. Het activeert de bloedcirculatie en gaat de overmatige vorming van melanine tegen die voor ouderdoms- en pigmentvlekken zorgt. Deze behandeling geeft de huid een ware oppepper en hult deze in een frisse sensatie.
€ 63,-
Vitamine C Lift-off behandeling (120min)
In de spa vitamine C lift-off behandeling wordt gewerkt met een masker wat de huid compleet hydrateert. Dit masker wordt binnen een paar minuten een fijne rubbere laag welke de huid op gaat spannen. Daardoor reduceert deze behandeling fijne lijntjes, versterkt het de elasticiteit van de huid en geeft het de huid een jonge uitstraling. Het masker zorgt er voor dat de actieve werkstof vitamine C beter door de huid wordt opgenomen.
€ 71,50
Kaviaar behandelingen
Kaviaar bevat alle positieve eigenschappen van de zee in geconcentreerde vorm. Kaviaar is een innovatieve anti-ageing lijn bestaande uit moderne high-tech ingredienten. Kaviaar extracten veranderen de huid.
De vermoeide huid verandert onmiddelijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling.
Daarnaast geeft het een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend.
Duur: 120 minuten
Caviar Derma Concept behandeling
Caviar Derma Concept is een innovatieve anti-ageing behandeling bestaande uit moderne hightech ingrediënten. Speciaal voor de huid die intensief belast is, er vaal uit ziet en rimpels vertoont. De hoogwaardige werkstofcomplexen waarvan gebruikt wordt gemaakt in deze behandeling verzorgt de cellen intensief met vocht en verbetert de elasticiteit van de huid. Gelijktijdig versnellen sporenelementen, aminozuren, mineraalzouten, jodium en plankton de celvernieuwing. Daardoor wordt huidveroudering tegengegaan en gaat de huid er zelfs strakker uitzien!
€ 78,-
Phyto Cellular Treatment
Speciaal voor de rijpe huid. In deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van meerdere anti verouderingsmaskers. Op basis van stamcellen en granules. Dit is de sterkste behandeling mogelijk voor de verouderde huid bij Salon Nice!
Een absolute aanrader wie echt resultaat na 1 keer wil zien!
€ 80,-
Henriëtte Faroche Faromatique behandelingen, op basis van aromatherapie
Met de Faromatique behandeling stelt Henriëtte Faroche de gehele kracht van planten in dienst van de schoonheid van de huid. In deze behandeling wordt zeer intensief gewerkt met 100% puur natuurlijke essentiële oliën. Deze essentiële oliën dringen door tot in diepere huidlagen en zelfs tot in de bloedbaan. Hierdoor is deze behandeling zeer intensief en doeltreffend voor alle huidtypen. In deze behandeling krijgt u:
- Huidanalyse
- Oppervlakte reiniging
- Scrub / Lysing
- Harsen wenkbrauwen
- Faromatique gelaatspakking
- Faromatique Gelmasker met massage
- Faromatique Crememasker
- 24h Creme

Duur: 100 minuten
Faromatique Hydrasence behandeling voor de (zeer) droge huid€ 57,50
Faromatique Regufin behandeling voor de normale/gemengde huid€ 57,50
Faromatique Matifiante behandeling voor de vette huid€ 57,50
Faromatique Sensilence behandeling voor de (zeer) gevoelige huid€ 57,50
Faromatique Brilliant behandeling voor de rijpere huid€ 57,50
Courtin gelaatsbehandelingen
Bij deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van de producten van Courtin. Courtin staat bekend om het gebruik van 100% pure tea tree oil uit Australie. Tea tree oil wordt voor ontzettend veel doeleinden gebruikt, informeer naar meer! Deze behandelingen zijn van toepassing voor een huid met acne juvenilis (jeugdpuistjes), acne conglobata (ernstige acne) & acne keloid (acne met littekenvorming
Courtin gelaatsbehandeling voor de onzuivere huid/passieve acne
Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van het standaard assortiment voor de huidverzorging van Courtin. Met thuisgebruik van de courtin producten kan de acne aanzienlijk verminderen. Duur: 80 min De behandeling bestaat uit:
Huidanalyse, oppervlakte reiniging met courtin milk/washgel, enzymatische peeling, stoombad, verwijderen van onzuiverheden, courtin masker, courtin 24h creme.
€ 50,-
(€ 57,50 incl wenkbrauwen)
Courtin treatment gelaatsbehandeling voor ernstige/actieve acne
Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van het acne treatment systeem. Speciaal ontwikkeld voor de huid met ernstige acne en acne met littekenvorming. Na de behandeling is de huid gehydrateert, onstekingen zijn behandeld en de huid is herstelt. Met thuisgebruik van de courtin producten kan de acne aanzienlijk verminderen. Duur: 100 min. De behandeling bestaat uit:
Huidanalyse, oppervlakte reiniging met purifying gel, enzymatische peeling, stoombad, verwijderen van onzuiverheden, soothing gel masker, acne clear spot serum, courtin vliesmasker, acne spot corrector, courtin 24h creme.
€ 65,-
Verwenarrangement voor de bruid
Een behandeling speciaal voor de aanstaande bruid! Bij een bruiloft komt veel kijken en kan voor veel stress zorgen. In deze behandeling wordt je geheel in de watten gelegd om alle stress even van je af te laten glijden! De behandeling bestaat uit:
• Vitamine C Anti-fatigue gelaatsbehandeling met ampul (60min)
• Uitgebreide gelaatsmassage met faromatique (30min)
• Pauze met prosecco en lekkernijen
• Rug, nek, schouder massage (30min)
• Proefmake-up voor de trouwdag

€ 145,-
Verwenarrangement Nice
• Ontvangst met koffie/thee/fris
• Basis gezichtsbehandeling (100 min)
• Pauze met koffie/thee en wat lekkers
• Rug, nek & schouder massage (30 min)
• Dag- of avondmake-up

€ 105,-

Meer informatie

Bij Schoonheidssalon Nice bieden wij u een zeer ruime keuze uit schoonheidsbehandelingen en huidverzorging. Zowel huidverbeterende-, acné-, huidverjongende- en huidverzorgende behandelingen. Hierbij maken we gebruik van het merk Henriëtte Faroche en Courtin. Hieronder vind u de prijslijst van alle behandelingen. Weet u niet welke behandeling het meest geschikt is voor u? Onze specialist geeft u graag een gratis huidadvies.

Wij willen u er op attenderen dat u de beste resultaten behaald als u ook de thuisverzorging gebruikt. Deze kunt u terugvinden in onze webshop, of in de salon zelf.

 

Schoonheidssalon Nice is een bijzondere schoonheidssalon in Helmond Brouwhuis, waar je helemaal kunt ontspannen en vrij bent van stress. Huidverzorging en een moment voor jezelf staan hier centraal. De schoonheidsbehandelingen zijn bij Salon Nice niet alleen op uiterlijk, maar ook op innerlijk gericht. De ervaren en gepassioneerde schoonheidsspecialiste Denice de Gilde neemt je mee naar een plek van totale ontspanning en rust. Naast alle ontspannende behandelingen kun je ook voor andere behandelingen bij mij terecht. Altijd al gedroomd van prachtige wenkbrauwen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een lekkere massage? Probeer onze ontspannende rugmassage of hotstone massage eens! Een avondje op stap of een bruiloft? Bij ons krijg je de perfecte look die geheel bij jou past! Kortom, voor alles op het gebied van beauty, bent u bij Salon Nice op het juiste adres!

Loading Quotes...

Speciaal voor de bruid

Salon Nice heeft voor de bruid speciale bruidsarrangementen en bruidsmake-up. Laat u ultiem verwennen en ga met een gerust gevoel trouwen!

Kijk hier!

Cadeaubon

Een leuk cadeau voor uw moeder of vriendin? Bij Salon Nice kunt u ook cadeaubonnen verkrijgen.

Vraag aan!