Huidverzorging

Onze prijzen

[table “658” not found /]

Meer informatie

Bij Schoonheidssalon Nice bieden wij u een zeer ruime keuze uit schoonheidsbehandelingen en huidverzorging. Zowel huidverbeterende-, acné-, huidverjongende- en huidverzorgende behandelingen. Hierbij maken we gebruik van het merk Henriëtte Faroche en Courtin. Hieronder vind u de prijslijst van alle behandelingen. Weet u niet welke behandeling het meest geschikt is voor u? Onze specialist geeft u graag een gratis huidadvies.

Wij willen u er op attenderen dat u de beste resultaten behaald als u ook de thuisverzorging gebruikt. Deze kunt u terugvinden in onze webshop, of in de salon zelf.

 

Schoonheidssalon Nice is een bijzondere schoonheidssalon in Helmond Brouwhuis, waar je helemaal kunt ontspannen en vrij bent van stress. Huidverzorging en een moment voor jezelf staan hier centraal. De schoonheidsbehandelingen zijn bij Salon Nice niet alleen op uiterlijk, maar ook op innerlijk gericht. De ervaren en gepassioneerde schoonheidsspecialiste Denice de Gilde neemt je mee naar een plek van totale ontspanning en rust. Naast alle ontspannende behandelingen kun je ook voor andere behandelingen bij mij terecht. Altijd al gedroomd van prachtige wenkbrauwen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een lekkere massage? Probeer onze ontspannende rugmassage of hotstone massage eens! Een avondje op stap of een bruiloft? Bij ons krijg je de perfecte look die geheel bij jou past! Kortom, voor alles op het gebied van beauty, bent u bij Salon Nice op het juiste adres!

Loading Quotes...

Speciaal voor de bruid

Salon Nice heeft voor de bruid speciale bruidsarrangementen en bruidsmake-up. Laat u ultiem verwennen en ga met een gerust gevoel trouwen!

Kijk hier!

Cadeaubon

Een leuk cadeau voor uw moeder of vriendin? Bij Salon Nice kunt u ook cadeaubonnen verkrijgen.

Vraag aan!