Hars en verfbehandelingen

Onze prijzen

Harsen
Wij maken gebruik van Courtin Tea Tree hars, deze is antisceptisch en zeer huidvriendelijk voor ieder huidtype, ook de (zeer) gevoelige huid.

Het komt zelden voor dat iemand allergisch is voor hars, maar het is wel mogelijk. Vermeld daarom altijd of u voor de eerste keer wordt geharst!
Harsen wenkbrauwen€ 12,50
Harsen bovenlip
(tijdens behandeling)
€ 9,50
(€ 7,50)
Harsen kin volledig€ 11,50
Harsen bovenlip + kin€ 17,50
Harsen zijkant wangen€ 12,00
Harsen oksels€ 18,50
Harsen bikinilijn zijkanten/bovenkant € 18,00
Harsen brazilian wax € 30,00
Harsen onder- of bovenbeen€ 21,50
Harsen hele been€ 38,50
Harsen rug deelv.a. € 18,50
Harsen rug volledig€ 25,50
Verven wenkbrauwen & wimpers
Wij maken gebruik van de verf van courtin, de verf laten we zo'n 8 tot 10 minuten inwerken voor een langhoudend resultaat tot wel 6 weken!
Verven wenkbrauwen
(tijdens behandeling)
€ 11,50
(€ 7,50)
Verven + harsen wenkbrauwen€ 20,00
Verven wimpers
(tijdens behandeling)
€ 12,00
(€ 10,00)
Verven wimpers + wenkbrauwen
(tijdens behandeling)
€ 21,50
(€ 16,50)
Verven wimpers + wenkbrauwen + harsen € 32,00
Pui Pui wenkbrauwpoeder (verkoop)€ 18,50
Paraffine
[Wat is een paraffine handpakking?]
Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

[Hoe werkt een paraffine handpakking?]
Eerst krijgen uw handen een lekkere peeling, dit is om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrême of handmaskerbeter in de huid opgenomen worden. Daarna wordt de handcrême of handmasker ingemasseerd en worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu 5 à 10 minuten inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrême of het handmasker goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan.
Paraffine pakking handen (incl. massage) 30 min€ 20,00

Meer informatie

Hars en verfbehandelingenHars en verfbehandelingen. Schoonheidssalon Nice is gespecialiseerd in het modelleren van de mooiste wenkbrauwen. Uw wenkbrauwen worden door middel van hars, verf en knippen aangepast naar uw wens. Hiermee krijgt u meteen een mooiere uitstraling en zult u zelfverzekerder voor de dag komen! Meer informatie? Neem contact met ons op.

 

Schoonheidssalon Nice is een bijzondere schoonheidssalon in Helmond Brouwhuis, waar je helemaal kunt ontspannen en vrij bent van stress. Huidverzorging en een moment voor jezelf staan hier centraal. De schoonheidsbehandelingen zijn bij Salon Nice niet alleen op uiterlijk, maar ook op innerlijk gericht. De ervaren en gepassioneerde schoonheidsspecialiste Denice de Gilde neemt je mee naar een plek van totale ontspanning en rust. Naast alle ontspannende behandelingen kun je ook voor andere behandelingen bij mij terecht. Altijd al gedroomd van prachtige wenkbrauwen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een lekkere massage? Probeer onze ontspannende rugmassage of hotstone massage eens! Een avondje op stap of een bruiloft? Bij ons krijg je de perfecte look die geheel bij jou past! Kortom, voor alles op het gebied van beauty, bent u bij Salon Nice op het juiste adres!

Loading Quotes...

Speciaal voor de bruid

Salon Nice heeft voor de bruid speciale bruidsarrangementen en bruidsmake-up. Laat u ultiem verwennen en ga met een gerust gevoel trouwen!

Kijk hier!

Cadeaubon

Een leuk cadeau voor uw moeder of vriendin? Bij Salon Nice kunt u ook cadeaubonnen verkrijgen.

Vraag aan!