Haarstyling

Onze prijzen

[table “38” not found /]

Meer informatie

KISwebsiteafbeeldingenKeraMen_keepinstyle31Knippen heer: € 17,50

Knippen kind: € 15,00
Ook voor uw haar kunt u terecht bij Salon Nice.

U kunt altijd terecht voor het wassen, knippen en stylen van haar. Wegens allergie is het niet meer mogelijk om uw haar te laten verven bij ons. Wij knippen alleen mannen en kinderen!

 

Wij zijn gespecialiseerd in het knippen van mannen. Onze kapster is opgeleid door Turkse Kappers in Rotterdam. Hierdoor heeft zij dezelfde technieken aangeleerd als in Turkije en dat maakt geknipt worden bij Salon Nice uniek!

 

Onze kapster geeft bij iedereen een gratis thuisadvies voor de verzorging van het haar. Het is ook mogelijk om haarverzorging bij ons te kopen. Wij zijn razend enthousiast over de verzorgende en haarverbeterende producten van Kis. Voor meer informatie over dit merk verwijzen wij u naar hun website:

www.kappers.eu

 

Knippen van haar, maar ook zeker de verzorging is belangrijk!

Elke kapper weet: hoe beter de conditie van het haar, hoe mooier het eindresultaat. Daarom werkt KIS van binnenuit. Bij de ontwikkeling van deze lijn had Kappers een duidelijk doel voor ogen: maximaal haarherstel. Maar dan wel met een minimum aan verzwarende cosmetische laagjes. En voor een minimale prijs.

 

Het resultaat is een revolutionaire lijn voor verzorging, styling, kleuring én omvorming. Met een ongekende kracht: het Keratin Infusion System, kortweg KIS. Deze formule herstelt de innerlijke balans van het haar en creëert zo de perfecte basis voor elke behandeling. Zeker omdat alle producten van KIS, van shampoo tot haarkleuring, hiermee zijn verrijkt. Keep It Superb – KIS!

 

 

Loading Quotes...

Speciaal voor de bruid

Salon Nice heeft voor de bruid speciale bruidsarrangementen en bruidsmake-up. Laat u ultiem verwennen en ga met een gerust gevoel trouwen!

Kijk hier!

Cadeaubon

Een leuk cadeau voor uw moeder of vriendin? Bij Salon Nice kunt u ook cadeaubonnen verkrijgen.

Vraag aan!