Behandelingen

shutterstock_247778659Bij Schoonheidssalon Nice bieden wij u een zeer ruime keuze uit verschillende soorten behandelingen. Onze basis behandelingen (tot 25 jaar oud) kosten € 57,50 voor 100 min.

Behandelingen vanaf 25 jaar oud (anti age producten), zijn

vanaf € 60,00 beschikbaar. De schoonheidsspecialiste bespreekt met u welke behandeling het meeste aansluit op

uw (huid) behoeftes. Klik hieronder op de behandeling waarover u meer informatie wenst. Hier vind u ook de prijzen terug.

 

*prijzen van alle behandelingen staan tijdelijk niet vermeld op

de website, deze is in onderhoud.

Heeft u moeite om een schoonheidsbehandeling te kiezen? Onze specialist helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Henriëtte Faroche | De kracht van de natuur!

Henriëtte Faroche heeft een breed scala aan gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, zonneproducten, depigmentatie producten en een speciale mannenlijn.

De professionele producten die uw Henriëtte Faroche schoonheidsspecialiste in de salon gebruikt, zijn er ook dezelfde producten voor thuisgebruik, die perfect aansluiten op de salonbehandelingen. De uitgebreide huidverzorgingslijn biedt producten aan voor ieder huidtype en heeft daarnaast veel speciale verzorgingsproducten die naast iedere productlijn gebruikt kunnen worden.

 

 

Loading Quotes...

Speciaal voor de bruid

Salon Nice heeft voor de bruid speciale bruidsarrangementen en bruidsmake-up. Laat u ultiem verwennen en ga met een gerust gevoel trouwen!

Kijk hier!

Cadeaubon

Een leuk cadeau voor uw moeder of vriendin? Bij Salon Nice kunt u ook cadeaubonnen verkrijgen.

Vraag aan!