Behandelingen

shutterstock_247778659Bij Schoonheidssalon Nice bieden wij u een zeer ruime keuze uit verschillende soorten behandelingen.

Heeft u moeite om een schoonheidsbehandeling te kiezen? Onze specialist helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Henriëtte Faroche | De kracht van de natuur!

Henriëtte Faroche heeft een breed scala aan gelaatsverzorging & zonbescherming.

De professionele producten die uw Henriëtte Faroche schoonheidsspecialiste in de salon gebruikt, zijn er ook dezelfde producten voor thuisgebruik, die perfect aansluiten op de salonbehandelingen. Wilt u het maximale halen uit uw gezichtsbehandelingen? Dan adviseren wij om de producten voor de thuisverzorging dagelijks te gebruiken. Onze producten zijn prijsvriendelijk terwijl ze wel een hoge concentratie werkstoffen bevatten. Omdat de producten van o.a. Henriette Faroche en Courtin hun eigen fabriek in Nederland hebben, besparen zij zo op dure invoerrechten, bpm en andere kosten. Faroche’s en Courtin’s uitgebreide huidverzorgingslijnen bieden producten aan voor ieder huidtype en heeft daarnaast veel serums en andere speciale verzorgingsproducten die naast iedere productlijn gebruikt kunnen worden.

 

 

Loading Quotes...

Speciaal voor de bruid

Salon Nice heeft voor de bruid speciale bruidsarrangementen en bruidsmake-up. Laat u ultiem verwennen en ga met een gerust gevoel trouwen!

Kijk hier!

Cadeaubon

Een leuk cadeau voor uw moeder of vriendin? Bij Salon Nice kunt u ook cadeaubonnen verkrijgen.

Vraag aan!